Ik kan vermoeidheid en geluk voelen

Ik had een afspraak voor een bezoek, ik maakte een afspraak en bezocht het voordat ik het bezocht, en ik bel je een uur voor mijn bezoek en ik kan dezelfde dag reserveren. Je kunt hem vinden als je je thuis 로미로미마사지 voelt. Parkeerplaats. We kunnen parkeren en naar binnen gaan. Ik maak me zorgen over de coronavirusinfectie, het lijkt erop dat ze proberen te voorkomen dat desinfectiestranden, bezoekerslijsten, hittecontroles, enzovoort, enzovoort. Ik zal je een nette, aangename massage geven, zodat je een comfortabele massage krijgt. Ik heb een familie, een minnaar. Ik dacht dat het beter zou zijn om een ​​massage te krijgen. Van aromatherapie tot handschrift, huidverzorging en massage zei hij dat hij veel kon beheren. Ik dacht dat hij het systematisch kon beheren, en ik bereidde een warme thee en een voetbad voor bij het kiezen van het programma dat ik wilde, en de manager gebruikte het product dat hij gecertificeerde. Hij gaf me een delicate persoonlijke behandeling, die leek te worden opgelost door de spieren samen te drukken en te massage te geven, en ik was blij dat je de verwaarloosde delen kon innemen. Je bent een zachte, veerkrachtige massage met een product dat je kracht beheert en je niet stimuleert. Ik dacht dat je een goede bezoeker was, maar ik heb een massage gedaan. Ik moet het krijgen. Je moet het krijgen! Ik denk dat ik het eindelijk heb. Het is zo cool en fris. Het was als een cirkel, het was goed. Ik heb geen auto als ik me ongemakkelijk voel om te bewegen. Ik aarzel een beetje. Het was een goede positie op het station. Maar ik denk dat ik een beetje weg ben. Het was comfortabel! Mensen met een auto. Je kunt ook parkeren! En ik hoorde dat je een nieuwe hebt gerenoveerd! De binnenkant is vrij schoon. De manager heeft een goede service. Ik dacht dat we voor het eerst de ingang zouden ingaan. Schattig interieur. Hij heeft mijn ogen! Ik bedoel, ik ben zo goed en vriendelijk. Ik kan het niet! Massagewinkels zijn raar. Iets nat. Veel plaatsen waar je niet naar binnen wilt gaan, schoon en mooi. Massagewinkels hebben een slaapkamer. De kamer is gereserveerd. Het is een bedrijf, weet je? Je moet het noemen. Ik hoop dat je in orde bent. Ik weet zeker dat het fort die dag bijzonder grondig moet zijn. Ze zeggen dat ze reserveren om niet over telappen. Ze hebben vooraf gereserveerd met een persoonlijke ruimtecomfortmassage. Ik kon het krijgen. Ik wachtte tot je de winkel over het algemeen zou controleren. Ik bleef hem in de gaten houden. Ik bleef hem zien. Ik zag hem. Ik heb overal licht aangestoken en de sfeer van de winkel is erg goed. Ik zoek beoordelingen. En ik heb een verschil in binnen en rekwisieten. Het is leuk om te zien, maar wat het ook is … dat is het meest indrukwekkende deel. Als de service niet goed is, is het niet leuk om terug te komen. De servicemind van het personeel was anders. Ik

vroeg je naar al je carrières, Veterans, je bent zo trots. Ik had ook een servicemind, ik kan alleen maar een foto zien, vooral wanneer ik de ingangsverwarmingsfaciliteit binnenkom, de ruimte vrij breed lijkt. Het aantal beledigingen is zeker. Het is geconstrueerd, in de luchttrajectstructuur, er wordt geen verbijsterende situatie geproduceerd, en dit is een opslagruimte, ik weet niet zeker of er een unieke hoeveelheid is die het kan voelen. En de kleedkamer en de douche. Het is gemonteerd in de dameskledij. Er is een settingtafel. Er is een schoonheidsset. Ik zal het je niet vertellen. Ik zeg alleen dat ik hier weg kan, ik denk dat je hier bent en niet schoon. Ik vind het best goed! Ik neem mijn handdoek! Soms in een openbare bad, hotel, een andere massagewinkel, luister ik helemaal niet naar de problemen van schoonheid. ‘Het is veel een probleem, ik denk dat ik in de problemen zit bij een oude massage. Ik kan het redden! Nadat ik terug ben, is mijn voetbad in een pak als ik een bad neem. Probeer het. En een bad van je voeten en een warme kopje thee, je kunt genieten van een eenvoudige verfrissing. Je kunt ontspannen. Naast dit, heb ik geen verschillende voetmanagementproducten. Keratine Carey. Ik verkoop. Ik denk dat het goed gaat. De koers die ik heb geboekt was een droge massage. In een winkeljas … kreeg ik een massage met een vingerdruktype met spieren. Ik kan hem hier weghalen met mijn arm. Super goed! Dit is een foto van de kleedkamer. Veranderde jurken. Het is netjes gesorteerd. Het ruikt goed, het donzig. Hij was opgelucht.Er is een korte douche in de kleedkamer. Ik kan een geurmassage krijgen. Ik ga het niet wassen. Het is mooi.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다